Kranio-Sakral TerapiKranio-Sakral Terapi er en genopretning af kroppen.


Terapien omfatter kraniet, rygsøjlen, korsbenet og halebenet, og selve behandlingen består af forskellige teknikker, hvor jeg med meget let hånd trykker specielle steder på hoved, nakke, ryg og korsben. Det er en blid og behagelig behandling af de skævheder, som belaster centralnervesystemet og dermed kroppen funktioner.


Kranio-Sakral Terapi er en

velegnet behandling bl.a. ved:


Fysiske skader

som når vi eksempelvis falder på trappen, bliver påkørt af en bil eller har dårlig arbejdsstilling. Fysiske skader kan have mange følgevirkninger, som belaster kroppen uhensigtsmæssigt. Det kan eksempelvis være hovedpine, svigtende koncentration, piskesmæld og smerte i nakke, ryg og lænd m.m.


Med Kranio-Sakral terapi kan jeg være behjælpelig med at forbedre blodtilførslen til hjernen og dermed lette eller helt fjerne eftervirkninger efter tryk, slag og dårlige arbejdsstillinger.


Stress

Stress er en tilstand, der påvirker de centrale hjernecentre, som blandt andet styrer vores krop og psyke. Når stressniveauet bliver for højt, kan det have indvirkning på kroppens funktioner.

Det kan være årsag til mange følgevirkninger såsom depression, anspændthed, irritabilitet, søvnløshed, for højt blodtryk, svimmelhed, allergi og astma.


Kranio-Sakral Terapi er velegnet til at nedsænke kroppens stressniveau, hvilket har positiv indvirkning på de mange følgevirkninger. Terapien virkning kan i mange tilfælde opleves allerede efter første behandling.


Børn

Kranio-Sakral Terapi indeholder særlige teknikker til nyfødte og børn med fødselsskader. Undersøgelser viser, at 88% af de nyfødte får skader i forskelligt omfang i forbindelse med fødslen.

Dette kan blandt andet være hovedpine, stress, søvnløshed, fordøjelsesbesvær/kolik, hyperaktivitet/ADHD og motoriske ubalancerMælkevejens Zoneterapi • v/Gunhild Lauridsen • Mælkevejen 5, 6800 Varde • T: 23 23 31 84